manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

winplayersetupru.exe 3.3.3.3

Të paraqesë emrin: winplayersetupru.exe
Madhësia e dokumentit: 8.75 mb.
Date: 15.09.2016 17:41
Virus scan:

shkarko

8.75 mb.

Përshkrim: Setup Windows Player
Të paraqesë versionin: 3.3.3.3
Emri i brendshëm: Windows Player Setup
Drejtën e autorit ligjore: ITVA LLC
Filename origjinale: WinPlayerSetup.exe
Emri i produktit: Windows Player Setup
Marka ligjore: Windows Player is a Trademark of ITVA, LLC.
Comments: Për detaje të tjera, vizitoni http://windowsplayer.ru
Version i produktit: 3.3

Emri Site: unchecky.userecho.com
Shkarko url: http://download.windowsplayer.ru/WinPlayerSetupRU.exe
Url prind: http://unchecky.userecho.com/topics/374-windowsplayer-294-yandeks-elementyi/
Titulli prind: WindowsPlayer 2.9.4 Яндекс элементы / General Forum / Unchecky

winplayersetupru.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim winplayersetupru.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje winplayersetupru.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë winplayersetupru.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi winplayersetupru.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


winplayersetupru.exe shkarkime: 5
shkarko, 8.75 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
iptvplayer-setup.exe - Setup IP-TV Player unregmp2.exe - Microsoft Windows Media Player Setup Utility ofilterplayer.exe - Ofilter Setup Player settmp.exe - Microsoft Windows Media Player Setup Utility karaoke.exe - Setup Easy Karaoke Player anyflvplayer_setup.exe - HTML5 Video Player Setup winplayer.exe - Windows Player gesplayersetup.exe - Setup GES Player setup.exe - Win32 Kabineti Self-Extractor

Contacts