manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

wincleanersetup.exe 2.0.14.1

Të paraqesë emrin: wincleanersetup.exe
Madhësia e dokumentit: 5.54 mb.
Date: 15.09.2016 17:40
Virus scan:

shkarko

5.54 mb.

Përshkrim: Windows Cleaner Setup
Të paraqesë versionin: 2.0.14.1
Emri i brendshëm: Windows Cleaner Setup
Drejtën e autorit ligjore: ITVA LLC
Filename origjinale: WinCleanerSetup.exe
Emri i produktit: Windows Cleaner Setup
Marka ligjore: Windows Cleaner is a Trademark of ITVA, LLC.
Comments: Për detaje të tjera, vizitoni http://windowscleaner.ru
Version i produktit: 2.0

Emri Site: unchecky.userecho.com
Shkarko url: http://download.windowscleaner.ru/WinCleanerSetup.exe
Url prind: http://unchecky.userecho.com/topics/458-ne-snimaet-galochki-s-windows-cleaner/
Titulli prind: Не снимает галочки с e Windows Cleaner / Forum General / Unchecky

wincleanersetup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim wincleanersetup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje wincleanersetup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë wincleanersetup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi wincleanersetup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


wincleanersetup.exe shkarkime: 4
shkarko, 5.54 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
aswclnr.exe - Virus / rra Cleaner Aplikimi setup.exe - Multi Virus Cleaner 2008: networkmalwarecleaner.exe - EMCO Rrjeti Malware Cleaner downloader.exe - Downloader Setup regvacz.exe - RegVac Registry Cleaner (Trial Version) Setup zcleaner.exe - Cleaner Zigzag Plus wincleaner.exe - wtasksheduler5.dll - registrywinner_setup.exe - Registry Winner Setup

Contacts