manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

widevinecdmadapter.dll 53.0.2785.116

Të paraqesë emrin: widevinecdmadapter.dll
Madhësia e dokumentit: 0.22 mb.
Date: 19.11.2016 03:01
Virus scan:

shkarko

0.22 mb.

Përshkrim: Widevine Content Decryption Module Adapter
Të paraqesë versionin: 53.0.2785.116
Emri i brendshëm: widevinecdmadapter_dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright 2016 The Chromium Authors. All rights reserved.
Filename origjinale: widevinecdmadapter.dll
Emri i produktit: Widevine Content Decryption Module Adapter

Emri Site: www.inaes.gob.mx
Shkarko url: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe
Url prind: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/
Titulli prind: Indeksi i / Transparencës / Mujeres
Fotografi prind: prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe

widevinecdmadapter.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim widevinecdmadapter.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje widevinecdmadapter.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë widevinecdmadapter.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi widevinecdmadapter.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


widevinecdmadapter.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.22 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
widevinecdmadapter.dll - Widevine Content Decryption Module Adapter widevinecdmadapter.dll - Widevine Content Decryption Module Adapter widevinecdmadapter.dll - Widevine Content Decryption Module Adapter widevinecdmadapter.dll - Widevine Content Decryption Module Adapter sapceadapter.ocx - SAP Cause & Effect Adaptor SEM 4.0 adapter_2.1.2.0.exe - Setup Adapter vst adapter.dll - VST përshtatës DLL directx adapter.dll - DirectX përshtatës DLL sapgradpscripting.dll - SAP Chart Adapter Scripting Control

Contacts