manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

voizgame-aff.exe 6.0.61

Të paraqesë emrin: voizgame-aff.exe
Madhësia e dokumentit: 6.52 mb.
Date: 21.09.2016 00:34
Virus scan:

shkarko

6.52 mb.

Përshkrim: AV VoizGame 6.0.61 Demo
Të paraqesë versionin: 6.0.61
Drejtën e autorit ligjore: AVSOFT Corp.

Emri Site: www.downloadrage.com
Shkarko url: http://www.audio4fun.com/download/voizgame-aff.exe
Url prind: http://www.downloadrage.com/download-av-voizgame-free.aspx
Titulli prind: Shkarko VoizGame AV - VoizGame ndryshon zërin tuaj të vërtetë në zërat e ndryshme të karakterit për lojë në lojëra online

voizgame-aff.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim voizgame-aff.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje voizgame-aff.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë voizgame-aff.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi voizgame-aff.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


voizgame-aff.exe shkarkime: 0
shkarko, 6.52 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
instantdemosetup.exe - Kjo bazë të dhënash përmban installer logjikën dhe të dhënat e nevojshme për të instaluar Demo Instant. demo.dll - regjistrimin fiksohem instantdemo.exe - Instant Demo Flash Player sthexdemo.exe - Shell dhe Tube Heat Exchanger Dizajn Demo bassflac.dll - BASSFLAC basswv.dll - BASSWV bass.dll - BASS bassmidi.dll - BASSMIDI bass_mpc.dll - Musepack shtesë për bibliotekën Bass

Contacts