manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

videos.dll 2.8.3

Të paraqesë emrin: videos.dll
Madhësia e dokumentit: 1.04 mb.
Date: 24.08.2010 18:55
Virus scan:

shkarko

1.04 mb.

Përshkrim: TiVo Videos Mbështetje
Të paraqesë versionin: 2.8.3
Emri i brendshëm: Videos.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2003-2010 TiVo Inc.
Filename origjinale: Videos.dll
Emri i produktit: TiVo Desktop
Marka ligjore: TiVo and TiVo Desktop are trademarks of TiVo Inc.

Emri Site: www.pavtube.com
Shkarko url: https://www3.tivo.com/assets/exe/tivotogo/TiVoDesktop.exe
Url prind: http://www.pavtube.com/guide/tivo-to-mp4.html
Fotografi prind: TiVoDesktop.exe

videos.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim videos.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje videos.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë videos.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi videos.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


videos.dll shkarkime: 1
shkarko, 1.04 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
videoswsp.dll - TiVo Videos Mbështetje tivowmlpublisher.exe - TiVo Windows Media Library Botues tivobonjour.dll - TiVo Shërbimi Discovery Module tivodirectshowfilter.dll - TiVo DirectShow Burimi Filter tivoserver.exe - Procesi TiVo Server Shërbimit tivonotify.exe - TiVo Lajmëroni Procesi i Shërbimit history.dll - TiVo Historia Lista Mbështetje cache.dll - TiVo Data Caching Mbështetje tivobeacon.exe - Procesi TiVo Beacon Shërbimit

Contacts