manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

video-converters.exe 8.5.4

Të paraqesë emrin: video-converters.exe
Madhësia e dokumentit: 3.11 mb.
Date: 11.12.2011 04:15
Virus scan:

shkarko

3.11 mb.

Përshkrim: ActiveState Basekit
Të paraqesë versionin: 8.5.4
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2007 by ActiveState Software Inc.
Filename origjinale: basekit.exe
Emri i produktit: TDK Basekit 8.5 for Windows

Emri Site: www.yzf888.com
Shkarko url: http://www.yzf888.com/amr2mp3-setup.exe
Url prind: http://www.yzf888.com/downloads.php
Titulli prind: YaoSoft Shkarkime Pa pagesë
Fotografi prind: amr2mp3-setup.exe

video-converters.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim video-converters.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje video-converters.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë video-converters.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi video-converters.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


video-converters.exe shkarkime: 5
shkarko, 3.11 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
dvd-creator.exe - ActiveState Basekit swfget.exe - ActiveState Basekit free-video-downloader.exe - ActiveState Basekit mpeg2-converter.exe - ActiveState Basekit video-converters.exe - ActiveState Basekit vcd-creator.exe - ActiveState Basekit mpeg4-converter.exe - ActiveState Basekit dvd-audio-ripper.exe - ActiveState Basekit zvc.exe - ActiveState Basekit dvd-to-ipod.exe - ActiveState Basekit

Contacts