manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

unchecky_cleaner.exe 1.0.1

Të paraqesë emrin: unchecky_cleaner.exe
Madhësia e dokumentit: 0.43 mb.
Date: 08.09.2016 05:03
Virus scan:

shkarko

0.43 mb.

Përshkrim: Tool Unchecky Cleaner
Të paraqesë versionin: 1.0.1
Drejtën e autorit ligjore: All rights reserved
Emri i produktit: Unchecky

Emri Site: unchecky.com
Shkarko url: http://unchecky.com/files/unchecky_cleaner.exe
Url prind: http://unchecky.com/faq
Titulli prind: FAQ | Unchecky

unchecky_cleaner.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim unchecky_cleaner.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje unchecky_cleaner.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë unchecky_cleaner.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi unchecky_cleaner.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


unchecky_cleaner.exe shkarkime: 6
shkarko, 0.43 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
wincleanersetup.exe - Windows Cleaner Setup wincleaner.exe - wtasksheduler5.dll - downloader.exe - Downloader Setup aswclnr.exe - Virus / rra Cleaner Aplikimi generationpasssetup.exe - generationpasssetup.exe - limaclocksetup.exe - C 4 8; L = 8: Setup limacsetup.exe - C 4 8; L = 8: 2.5.0.7 Instalimi

Contacts