manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

tv_x64.exe 8.0.20202.0

Të paraqesë emrin: tv_x64.exe
Madhësia e dokumentit: 0.22 mb.
Date: 07.08.2013 12:28
Virus scan:

shkarko

0.22 mb.

Përshkrim: TeamViewer 8
Të paraqesë versionin: 8.0.20202.0
Emri i brendshëm: tvhooks_loader
Drejtën e autorit ligjore: TeamViewer GmbH
Filename origjinale: tv_x64.exe
Emri i produktit: TeamViewer
Version i produktit: 8.0

Emri Site: conalepjalisco.edu.mx
Shkarko url: http://conalepjalisco.edu.mx/soporte-remoto-conalepjalisco.exe
Url prind: http://conalepjalisco.edu.mx/wsite/
Titulli prind: Conalep Jalisco
Fotografi prind: soporte-remoto-conalepjalisco.exe

tv_x64.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim tv_x64.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje tv_x64.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë tv_x64.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi tv_x64.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


tv_x64.exe shkarkime: 1
shkarko, 0.22 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
teamviewer_resource_zhtw.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_es.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_fi.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_he.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_hr.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_hu.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_id.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_it.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_ja.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_ko.dll - TeamViewer 11

Contacts