manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

teamviewer_service.exe 8.0.20202.0

Të paraqesë emrin: teamviewer_service.exe
Madhësia e dokumentit: 4.03 mb.
Date: 07.08.2013 13:05
Virus scan:

shkarko

4.03 mb.

Përshkrim: TeamViewer 8
Të paraqesë versionin: 8.0.20202.0
Emri i brendshëm: TeamViewer
Drejtën e autorit ligjore: TeamViewer GmbH
Filename origjinale: TeamViewer.exe
Emri i produktit: TeamViewer
Marka ligjore: TeamViewer
Version i produktit: 8.0
Ndërtuar Private: TeamViewer Remote Control Application

Emri Site: conalepjalisco.edu.mx
Shkarko url: http://conalepjalisco.edu.mx/soporte-remoto-conalepjalisco.exe
Url prind: http://conalepjalisco.edu.mx/wsite/
Titulli prind: Conalep Jalisco
Fotografi prind: soporte-remoto-conalepjalisco.exe

teamviewer_service.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim teamviewer_service.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje teamviewer_service.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë teamviewer_service.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi teamviewer_service.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


teamviewer_service.exe shkarkime: 21
shkarko, 4.03 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
teamviewer_resource_zhtw.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_es.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_fi.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_he.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_hr.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_hu.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_id.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_it.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_ja.dll - TeamViewer 11 teamviewer_resource_ko.dll - TeamViewer 11

Contacts