manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

switch.exe 5.06

Të paraqesë emrin: switch.exe
Madhësia e dokumentit: 1.28 mb.
Date: 29.07.2016 17:39
Virus scan:

shkarko

1.28 mb.

Përshkrim: Kaloni Converter Sound dokumentit
Të paraqesë versionin: 5.06
Emri i brendshëm: Switch
Drejtën e autorit ligjore: NCH Software
Filename origjinale: Switch.exe
Emri i produktit: Switch

Emri Site: mp3.about.com
Shkarko url: http://www.nch.com.au/switch/switchsetup.exe
Url prind: http://mp3.about.com/od/essentialsoftware/tp/Best_MP3_Converters.htm
Titulli prind: Mirë të lirë mp3 Converters për ndryshimin Audio Formati
Fotografi prind: switchsetup.exe

switch.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim switch.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje switch.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë switch.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi switch.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


switch.exe shkarkime: 4
shkarko, 1.28 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
switch.exe - Kaloni Converter Sound dokumentit switchsetup.exe - Kaloni Converter Sound dokumentit switch.exe - Kaloni Converter Sound dokumentit switchsetup.exe - Kaloni Converter Sound dokumentit switchsetup.exe - Kaloni Converter Sound dokumentit switchcenterworkgroup.exe - Kaloni Center Setup swf2mp3converter.exe - SWF to MP3 Converter Setup arlrecorder.exe - Arial Sound Recorder Setup absrecorder.exe - Absolute Sound Recorder Setup

Contacts