manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe 6.0.0.0

Të paraqesë emrin: stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe
Madhësia e dokumentit: 5.71 mb.
Date: 01.09.2016 03:17
Virus scan:

shkarko

5.71 mb.

Përshkrim: Yjor Information Systems Ltd
Të paraqesë versionin: 6.0.0.0
Drejtën e autorit ligjore: 1995-2013 Stellar Information Systems Ltd.
Emri i produktit: Stellar Phoenix Windows Data Recovery - Professional

Emri Site: www.clickonf5.org
Shkarko url: http://www.stellarinfo.com/StellarPhoenixWindowsDataRecovery-Setup.exe
Url prind: http://www.clickonf5.org/5937/data-recovery-made-simple-stellar-phoenix-windows/
Titulli prind: Data Recovery Made Simple me Yjor Phoenix Windows Data Recovery

stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe shkarkime: 7
shkarko, 5.71 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
stellarphoenixmacintosh.exe - Yjor Information Systems Ltd stellarphoenixmacintosh.exe - Yjor Information Systems Ltd stellarphoenixdatarecoveryforiphone.exe - Stellar Information Technology Pvt Ltd. spwdrp.exe - Windows Data Recovery spwdrp.exe - Windows Data Recovery spwdrp.exe - Windows Data Recovery spwdrp.exe - Windows Data Recovery spwdrp.exe - Windows Data Recovery spoer.exe - Yjor Phoenix Outlook Express Recovery Aplikim

Contacts