manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

stellarphoenixmacintosh.exe 4.0.0.0

Të paraqesë emrin: stellarphoenixmacintosh.exe
Madhësia e dokumentit: 6.47 mb.
Date: 12.09.2016 10:36
Virus scan:

shkarko

6.47 mb.

Përshkrim: Yjor Information Systems Ltd
Të paraqesë versionin: 4.0.0.0
Drejtën e autorit ligjore: 1995-2009 Stellar Information Systems Ltd.
Emri i produktit: Stellar Phoenix Macintosh

Emri Site: www.macintosh-data-recovery.com
Shkarko url: http://download.macintosh-data-recovery.com/StellarPhoenixMacintosh.exe
Url prind: http://www.macintosh-data-recovery.com/products-catalog.php
Titulli prind: Mac Data Recovery Tool - Mac Data Recovery software produkteve

stellarphoenixmacintosh.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim stellarphoenixmacintosh.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje stellarphoenixmacintosh.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë stellarphoenixmacintosh.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi stellarphoenixmacintosh.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


stellarphoenixmacintosh.exe shkarkime: 2
shkarko, 6.47 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
stellarphoenixmacintosh.exe - Yjor Information Systems Ltd stellarphoenixwindowsdatarecovery-setup.exe - Yjor Information Systems Ltd stellarphoenixnovellnwfs.exe - Yjor Phoenix Aplikimi MFC stellarphoenixvideorepair.exe - Stellar Information Technology Pvt Ltd. stellar phoenix (solaris - sparc).exe - Yjor Phoenix Aplikimi MFC stellar phoenix (sco unixware).exe - Yjor Phoenix Aplikimi MFC stellar phoenix novell (nss).exe - Yjor Phoenix Aplikimi MFC stellarphoenixdatarecoveryforiphone.exe - Stellar Information Technology Pvt Ltd. spopr.exe - Yjor Phoenix Outlook PST Riparimi

Contacts