manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

stat.exe 2,22,2,334

Të paraqesë emrin: stat.exe
Madhësia e dokumentit: 4.44 mb.
Date: 14.11.2013 06:55
Virus scan:

shkarko

4.44 mb.

Përshkrim: Aplicaciуn de estado de avast! BackUp
Të paraqesë versionin: 2,22,2,334
Emri i brendshëm: stat.exe
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2005-2013 - Mozy, Inc.
Emri i produktit: avast! BackUp
Version i produktit: 2,22,2,0

Emri Site: forum.avast.com
Shkarko url: http://files.avast.com/files/backup/avast_backup_setup.exe
Url prind: https://forum.avast.com/index.php?topic=106737.0
Titulli prind: avast! ссылки: продукты, утилиты, сервисы и документация
Fotografi prind: avast_backup_setup.exe

stat.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim stat.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje stat.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë stat.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi stat.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


stat.exe shkarkime: 0
shkarko, 4.44 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
x64_stat.exe - Aplicaciуn de estado de avast! BackUp x64_backup.exe - Programa de inicio de la instalaciуn del servicio de avast! BackUp backup.exe - Programa de inicio de la instalaciуn del servicio de avast! BackUp shell.dll - Extensiones de shell de avast! BackUp conf.exe - avast! BackUp Utilidad de configuraciуn x64_shell.dll - Extensiones de shell de avast! BackUp oem.dll - Biblioteca de recursos de avast! BackUp x64_conf.exe - avast! BackUp Utilidad de configuraciуn backup.dll - Servicio de avast! BackUp

Contacts