manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

spmsg.dll 6.1.0022.4 (SRV03_QFE.031113-0918)

Të paraqesë emrin: spmsg.dll
Madhësia e dokumentit: 0.01 mb.
Date: 04.05.2005 15:45
Virus scan:

shkarko

0.01 mb.

Përshkrim: Service Pack Messages
Të paraqesë versionin: 6.1.0022.4 (SRV03_QFE.031113-0918)
Emri i brendshëm: spmsg.dll
Drejtën e autorit ligjore: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
Filename origjinale: spmsg.dll
Emri i produktit: Microsoft® Windows® Operating System
Version i produktit: 6.1.0022.4

Emri Site: store.antec.com
Shkarko url: http://store.antec.com/index.php?controller=attachment&id_attachment=1654
Url prind: http://store.antec.com/liquid-cooling/kuhler-h2o-1250.html
Titulli prind: K & Uuml; hler H2O 1250 - antec.com
Fotografi prind: ANTEC_GRID_V2.1_07102015.rar

spmsg.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim spmsg.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje spmsg.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë spmsg.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi spmsg.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


spmsg.dll shkarkime: 5
shkarko, 0.01 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 35 lidhje
spmsg.dll - Service Pack Messages spmsg.dll - Service Pack Messages spmsg.dll - Service Pack Messages spmsg.dll - Service Pack Messages spmsg2.dll - Service Pack Messages spuninst.exe - Windows Service Pack Uninstall spuninst.exe - Windows Service Pack Uninstall update.exe - Windows Service Pack Setup sprecovr.exe - Windows Service Pack Auto-Rimëkëmbjes Tool

Contacts