manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

spcustom.dll 6.1.0022.4 (SRV03_QFE.031113-0918)

Të paraqesë emrin: spcustom.dll
Madhësia e dokumentit: 0.02 mb.
Date: 04.05.2005 15:45
Virus scan:

shkarko

0.02 mb.

Përshkrim: Microsoft Update Custom Component Locator
Të paraqesë versionin: 6.1.0022.4 (SRV03_QFE.031113-0918)
Emri i brendshëm: spcustom.dll
Drejtën e autorit ligjore: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
Filename origjinale: spcustom.dll
Emri i produktit: Microsoft® Windows® Operating System
Version i produktit: 6.1.0022.4

Emri Site: store.antec.com
Shkarko url: http://store.antec.com/index.php?controller=attachment&id_attachment=1654
Url prind: http://store.antec.com/liquid-cooling/kuhler-h2o-1250.html
Titulli prind: K & Uuml; hler H2O 1250 - antec.com
Fotografi prind: ANTEC_GRID_V2.1_07102015.rar

spcustom.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim spcustom.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje spcustom.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë spcustom.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi spcustom.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


spcustom.dll shkarkime: 3
shkarko, 0.02 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 35 lidhje
spcustom.dll - Microsoft Update Custom Component Locator winusbcoinstaller2.dll - Dritaret Foundation Shofer - Platforma User-mode Device Update Co-Installer muweb.dll - Kontrolli Web Microsoft Update comcat.dll - Microsoft Komponenta Library Kategoria Menaxheri gdiplus.dll - Microsoft GDI + wuweb.dll - Kontrolli Web Windows Update spupdsvc.exe - Update RunOnce Shërbimit spupdsvc.exe - Update RunOnce Shërbimit qfecheck.exe - Windows 98 Update Information Tool

Contacts