manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

solitaire.exe

Të paraqesë emrin: solitaire.exe
Madhësia e dokumentit: 3.56 mb.
Date: 21.09.2016 00:12
Virus scan:

shkarko

3.56 mb.

Përshkrim: Super Solitaire Setup

Emri Site: www.downloadrage.com
Shkarko url: http://www.etiumsoft.com/solitaire.exe
Url prind: http://www.downloadrage.com/download-super-solitaire-deluxe-free.aspx
Titulli prind: Shkarko Super Solitaire Deluxe - Super Solitaire Deluxe përfshin rreth 450 lojës me letra diamant.

solitaire.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim solitaire.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje solitaire.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë solitaire.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi solitaire.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


solitaire.exe shkarkime: 3
shkarko, 3.56 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
solitaire-7.exe - Solitaire - 7 Setup gdsol.exe - Pretty Setup Good Solitaire gdsol.exe - Pretty Setup Good Solitaire mostsol.exe - Most Popular Solitaire Setup wizsolitaire.exe - Wiz Solitaire setup bvssol.exe - BVS Solitaire Mbledhja Setup setup.exe - 1 Pa pagesë Solitaire Setup 1stsol.exe - 1 Pa pagesë Solitaire Setup bvssol.exe - BVS Solitaire Mbledhja Setup

Contacts