manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

siictrlc.ocx 1.00.0052

Të paraqesë emrin: siictrlc.ocx
Madhësia e dokumentit: 0.3 mb.
Date: 27.11.2002 11:30
Virus scan:

shkarko

0.3 mb.

Përshkrim: Kontrolli i përdorimit të komunës në aplikacionin e SII.
Të paraqesë versionin: 1.00.0052
Emri i brendshëm: SIICTRLC
Drejtën e autorit ligjore: Derechos Reservados (c) 2000. Solvo S.A. de C.V.
Filename origjinale: SIICTRLC.OCX
Emri i produktit: SII - Controles Comunes de la Aplicaciуn
Comments: SII - Kontrollon Komunat e Apelit

Emri Site: www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx
Shkarko url: https://tramites1.sinaloa.gob.mx/iprm/Archivos/Instalador.rar
Url prind: http://www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx/
Titulli prind: Portali Fiskal i Estado de Sinaloa - Inicio
Fotografi prind: Instalador.rar

siictrlc.ocx shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim siictrlc.ocx mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje siictrlc.ocx:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë siictrlc.ocx në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi siictrlc.ocx të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


siictrlc.ocx shkarkime: 0
shkarko, 0.3 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
siictrlc.ocx - Kontrolli i përdorimit të komunës në aplikacionin e SII. programa.exe - Aplicaciуn MFC Programa programa.exe - Aplicaciуn MFC Programa x64_stat.exe - Aplicaciуn de estado de avast! BackUp stat.exe - Aplicaciуn de estado de avast! BackUp

Contacts