manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

sc162de.exe 1.6.2.0

Të paraqesë emrin: sc162de.exe
Madhësia e dokumentit: 1.78 mb.
Date: 28.08.2016 10:41
Virus scan:

shkarko

1.78 mb.

Përshkrim: Setup Studio pastër
Të paraqesë versionin: 1.6.2.0
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 1994-2012 Acon AS. Alle Rechte vorbehalten.
Emri i produktit: Studio Clean

Emri Site: acondigital.de
Shkarko url: http://acondigital.com/software/sc162de.exe
Url prind: https://acondigital.de/downloads/
Titulli prind: Downloads - Acon Digital

sc162de.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim sc162de.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje sc162de.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë sc162de.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi sc162de.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


sc162de.exe shkarkime: 1
shkarko, 1.78 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
sc162us.exe - Setup Studio pastër setup.exe - Secure Clean PC Setup coolcd.exe - CoolCD Studio 1.5 Setup converter.exe - Audioconverter Studio Setup capture.exe - Capture studio Setup setup.exe - Magic Studio ASCII Setup itube-studio-fr_full1945.exe - iSkysoft iTube Studio Setup apexsqlclean.exe - ApexSQL Clean 2016 Setup uninstall.exe - PDF Studio

Contacts