manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

rfwfree_11.exe 23.0.0.2

Të paraqesë emrin: rfwfree_11.exe
Madhësia e dokumentit: 6.97 mb.
Date: 01.09.2016 03:35
Virus scan:

shkarko

6.97 mb.

Të paraqesë versionin: 23.0.0.2
Emri i brendshëm: Beijing Rising Information Technology Co., Ltd.
Drejtën e autorit ligjore: Copyright(C) 2008 Beijing Rising Information Technology Co., Ltd
Filename origjinale: ZipSelf.exe
Emri i produktit: Rising Personal FireWall 2011
Version i produktit: 23.00

Emri Site: www.clickonf5.org
Shkarko url: http://rsdownload.rising.com.cn/middle11/rfwfree_11.exe
Url prind: http://www.clickonf5.org/10656/download-rising-antivirus-2011-and-firewall-2011-free/
Titulli prind: Shkarko Rising Antivirus 2011 dhe Firewall 2011 abonim falas për 180 ditë (6 muaj)

rfwfree_11.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim rfwfree_11.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje rfwfree_11.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë rfwfree_11.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi rfwfree_11.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


rfwfree_11.exe shkarkime: 0
shkarko, 6.97 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
pnum_setup.exe - Personal Numerologist 5.1.5 firewallinstallhelper.dll - Firewall Install Helper DLL fwnet.dll - CyberLink Windows Firewall Utility knowbase.exe - Personal Knowbase addrfile.exe - Personal Address File aolfirewallmgr.dll - AOL Firewall Helper pksetup.exe - Personal Knowbase 4.1 personal addresses.exe - 1-abc.net Adresat personale - Organizimi i të gjitha të dhënat tuaja të kontaktit personal lehtë se kurrë! install_personalfinancequizzes_10.exe - Personal Finance Quizzes Setup

Contacts