manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

registrywinner_setup.exe 6.9.5.6

Të paraqesë emrin: registrywinner_setup.exe
Madhësia e dokumentit: 4.62 mb.
Date: 15.09.2016 10:32
Virus scan:

shkarko

4.62 mb.

Përshkrim: Registry Winner Setup
Të paraqesë versionin: 6.9.5.6
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2007-2017 RegistryWinner.com
Emri i produktit: Registry Winner

Emri Site: aff.registrywinner.com
Shkarko url: http://www.regwinner.org/RegistryWinner_Setup.exe
Url prind: http://aff.registrywinner.com/tpl/lp1/
Titulli prind: Registry Cleaner Fix XP ngadalshëm, Vista, Windows7, zgjedh pc dhe rregulluar dritaret gabimet

registrywinner_setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim registrywinner_setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje registrywinner_setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë registrywinner_setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi registrywinner_setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


registrywinner_setup.exe shkarkime: 14
shkarko, 4.62 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
registrywinner_setup.exe - Registry Winner Setup winnertweaksetup.exe - WINner Tweak 3 Setup regdrill.exe - Aplikimi Setup regjump.exe - Eolsoft Registry Jumper rrtri.exe - Registrar Registry Manager (Home Edition, 32-bit) Setup registry care.exe - Registry Care diskt.exe - Disk and Registry Alert Trial Setup rfasetup.exe - Registry First Aid, the easy powerful registry maintenance p registryaccelerator.exe - Accelerator Registry

Contacts