manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

recordersetup.exe

Të paraqesë emrin: recordersetup.exe
Madhësia e dokumentit: 3.83 mb.
Date: 03.11.2016 06:25
Virus scan:

shkarko

3.83 mb.

Përshkrim: Sonarca Sound Recorder XiFi Setup
Emri i produktit: Sonarca Sound Recorder XiFi

Emri Site: www.siprofessionals.org
Shkarko url: http://www.accmeware.com/Files/RecorderSetup.exe
Url prind: http://www.siprofessionals.org/software/view.php?sort=Company&cat=Audio & Multimedia
Titulli prind: Shiko Audio dhe Multimedia Software - Professionals Software Industry

recordersetup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim recordersetup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje recordersetup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë recordersetup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi recordersetup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


recordersetup.exe shkarkime: 8
shkarko, 3.83 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
arlrecorder.exe - Arial Sound Recorder Setup absrecorder.exe - Absolute Sound Recorder Setup srecorder.exe - Easy MP3 Sound Recorder Setup rpsetup.exe - RecordPad Sound Recorder recordpad.exe - RecordPad Sound Recorder audiosoundrecorder.dll - Audio Sound Recorder audiosoundrecorder.dll - Audio Sound Recorder audiosoundrecorder.dll - Audio Sound Recorder asrecmms.ocx - Active Sound Recorder ActiveX Kontrollit Moduli

Contacts