manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

rannohdecryptor.exe 1.9.1.1

Të paraqesë emrin: rannohdecryptor.exe
Madhësia e dokumentit: 0.62 mb.
Date: 15.09.2016 01:20
Virus scan:

shkarko

0.62 mb.

Përshkrim: Trojan-Ransom.Win32.Rannoh mjet Decryptor
Të paraqesë versionin: 1.9.1.1
Emri i brendshëm: RannohDecryptor
Drejtën e autorit ligjore: © 1997-2015 Kaspersky Lab ZAO.
Filename origjinale: RannohDecryptor.exe
Emri i produktit: RannohDecryptor
Marka ligjore: Kaspersky"! Anti-Virus ® is registered trademark of Kaspersky La

Emri Site: blog.kaspersky.ru
Shkarko url: http://media.kaspersky.com/utilities/VirusUtilities/RU/rannohdecryptor.exe
Url prind: https://blog.kaspersky.ru/cryptxxx-ransomware/11736/
Titulli prind: CryptXXX зашифровал файлы. Как их расшифровать? | Спасаем мир словом | Официальный русский блог Лаборатории Касперского

rannohdecryptor.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim rannohdecryptor.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje rannohdecryptor.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë rannohdecryptor.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi rannohdecryptor.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


rannohdecryptor.exe shkarkime: 10
shkarko, 0.62 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
rannohdecryptor.exe - Trojan-Ransom.Win32.Rannoh mjet Decryptor rakhnidecryptor.exe - Trojan-Ransom.Win32.Rakhni mjet decryption pwddecrypt.exe - Fjalëkalimi Decryptor pwdecrypt.exe - Fjalëkalimi Decryptor wildfiredecryptor.exe - Mjet për decryptor të zjarrit të zjarrit sqldecryptor_setup.exe - SQL Decryptor Setup esetteslacryptdecryptor.exe - ESET TeslaCrypt Decryptor klpassdecryptsetup.exe - LZMA modul decoder regauditor.exe - RegAuditor Setup

Contacts