manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

prezi.exe 6.11.3.0

Të paraqesë emrin: prezi.exe
Madhësia e dokumentit: 15.58 mb.
Date: 26.04.2017 16:54
Virus scan:

shkarko

15.58 mb.

Përshkrim: Standalone Prezi
Të paraqesë versionin: 6.11.3.0
Emri i brendshëm: Prezi.exe
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2015
Filename origjinale: Prezi.exe - 6.11.3.0 - 5.3.0-build_485
Emri i produktit: Prezi

Emri Site: www.inaes.gob.mx
Shkarko url: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe
Url prind: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/
Titulli prind: Indeksi i / Transparencës / Mujeres
Fotografi prind: prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe

prezi.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim prezi.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje prezi.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë prezi.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi prezi.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


prezi.exe shkarkime: 0
shkarko, 15.58 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
prezi.exe - Standalone Prezi prezi.exe - Standalone Prezi lgddla-windows.exe - Prezi.exe prezi-windows. proceso de evaluación.exe - Prezi.exe prezi-windows. proceso de apoyos.exe - Prezi.exe syxg50.exe - SAVIHost - Standalone VSTi Host activegs.exe - ActiveGS pavarur Aplikimi activegs.exe - ActiveGS pavarur Aplikimi activegs.exe - ActiveGS pavarur Aplikimi

Contacts