manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

pfxdemo1.exe

Të paraqesë emrin: pfxdemo1.exe
Madhësia e dokumentit: 0.71 mb.
Date: 19.09.2016 21:02
Virus scan:

shkarko

0.71 mb.

Përshkrim: Pontifex Demo Setup

Emri Site: www.jaggedbladegames.com
Shkarko url: http://www.chroniclogic.com/demos/pfxdemo1.exe
Url prind: http://www.jaggedbladegames.com/links/game-sites/chronic-logic.html
Titulli prind: Kronike Logic - Games

pfxdemo1.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim pfxdemo1.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje pfxdemo1.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë pfxdemo1.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi pfxdemo1.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


pfxdemo1.exe shkarkime: 11
shkarko, 0.71 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
instantdemosetup.exe - Kjo bazë të dhënash përmban installer logjikën dhe të dhënat e nevojshme për të instaluar Demo Instant. smartpop2exchangetrial-setup.exe - SmartPOP2Exchange Demo Setup ssmsetup.exe - SmartSerialMail Demo Setup kmsetup.exe - KoolMoves Demo Setup azplnrdsetup.exe - A-Z Planifikues DEMO Setup demo.dll - regjistrimin fiksohem rubber_ninjas_demo_setup.exe - Rubber Ninjas Demo Setup pcgw32d.exe - Garda PC për Win32 V6 DEMO Setup chickeninvaderstnwdemoinstaller272.exe - Chicken Invaders: The Next Wave demo Setup

Contacts