manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

oolcatinstaller.exe 16.09.0-RTG

Të paraqesë emrin: oolcatinstaller.exe
Madhësia e dokumentit: 1.37 mb.
Date: 08.09.2016 01:40
Virus scan:

shkarko

1.37 mb.

Përshkrim: installer
Të paraqesë versionin: 16.09.0-RTG
Emri i brendshëm: Setup
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (c) 2012 Real-Time Gaming
Filename origjinale: InstallShield Setup.exe
Emri i produktit: Cool Cat Casino

Emri Site: www.coolcat-casino.com
Shkarko url: https://www.coolcat-casino.com/download/?redirect=no
Url prind: https://www.coolcat-casino.com/about/getting-started.php
Titulli prind: Si T'ia Fillohet - luaj lojra online kazino

oolcatinstaller.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim oolcatinstaller.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje oolcatinstaller.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë oolcatinstaller.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi oolcatinstaller.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


oolcatinstaller.exe shkarkime: 0
shkarko, 1.37 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
oolcatinstaller.exe - installer oolcatinstaller.exe - installer oolcatinstaller.exe - installer oolcatinstaller.exe - installer casinosetup.exe - Casino.com Installer installer.exe - installer etup.exe - installer lanet7installer.exe - installer urocitycasino.exe - installer

Contacts