manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

oleaut32.dll 2.40.4275

Të paraqesë emrin: oleaut32.dll
Madhësia e dokumentit: 0.57 mb.
Date: 12.04.2000 02:00
Virus scan:

shkarko

0.57 mb.

Përshkrim: Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative
Të paraqesë versionin: 2.40.4275
Emri i brendshëm: OLEAUT32.DLL
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © Microsoft Corp. 1993-1998.
Emri i produktit: Microsoft OLE 2.40 for Windows NT(TM) and Windows 95(TM) Operati
Marka ligjore: Microsoft® is a registered trademark of Microsoft Corporation. W
Comments: Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative

Emri Site: www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx
Shkarko url: https://tramites1.sinaloa.gob.mx/iprm/Archivos/Instalador.rar
Url prind: http://www.portalfiscal.sinaloa.gob.mx/
Titulli prind: Portali Fiskal i Estado de Sinaloa - Inicio
Fotografi prind: Instalador.rar

oleaut32.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim oleaut32.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje oleaut32.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë oleaut32.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi oleaut32.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


oleaut32.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.57 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
oleaut32.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative asycfilt.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative asycfilt.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative oleaut32.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative asycfilt.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative oleaut32.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative asycfilt.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative asycfilt.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative oleaut32.dll - Microsoft ole 2.40 për Windows NT (TM) dhe Windows Sistemet 95 (TM) operative

Contacts