manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

nvgamesr.dll 6.14.10.9371

Të paraqesë emrin: nvgamesr.dll
Madhësia e dokumentit: 3.05 mb.
Date: 22.10.2006 13:22
Virus scan:

shkarko

3.05 mb.

Përshkrim: NVIDIA bibliotekë tradicionale burim i gjuhës kineze
Të paraqesë versionin: 6.14.10.9371
Emri i brendshëm: nvGameSR
Drejtën e autorit ligjore: (C) NVIDIA Corporation. All rights reserved.
Filename origjinale: nvGameSR.dll
Emri i produktit: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 93.71

Emri Site: reactos.org
Shkarko url: http://es.download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe
Url prind: http://reactos.org/wiki/Supported_Hardware/Video_cards
Titulli prind: Supported kartat Hardware / Video - ReactOS Wiki
Fotografi prind: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe

nvgamesr.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim nvgamesr.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje nvgamesr.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë nvgamesr.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi nvgamesr.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


nvgamesr.dll shkarkime: 0
shkarko, 3.05 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 94,24 nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 93,71 nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 52,16 nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 71,89 nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 61,77 nvinstnt.dll - NVIDIA Shofer Compatible Install Biblioteka, Version 52.16 nv4_disp.dll - NVIDIA Compatible Windows 2000 Display shofer, Version 169,21 nvcpl.dll - NVIDIA Display Properties Extension nvvitvs.dll - NVIDIA Display Properties Extension nvcpl.dll - NVIDIA Display Properties Extension

Contacts