manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe 18.1.0.37

Të paraqesë emrin: nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe
Madhësia e dokumentit: 126.74 mb.
Date: 30.08.2016 07:58
Virus scan:

shkarko

126.74 mb.

Përshkrim: Norton Internet Security
Të paraqesë versionin: 18.1.0.37
Emri i brendshëm: Norton Internet Security
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (c) 1997-2010 Symantec Corporation
Filename origjinale: NIS-OEM.exe
Emri i produktit: Norton Internet Security

Emri Site: www.clickonf5.org
Shkarko url: http://buy-download.norton.com/d...NG_Direct_LOEM_MRF1321A_5578.exe
Url prind: http://www.clickonf5.org/7363/download-free-norton-internet-security-antivirus-2011/
Titulli prind: Shkarko Pa pagesë Norton Internet Security 2011 dhe Norton programe antivirus 2011 Beta

nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe shkarkime: 3
shkarko, 126.74 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe - Norton 360 nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe - Norton AntiVirus nis-tw-30-19-1-0-28-en.exe - Norton Internet Security instui.dll - DING Setup n360-tw-18-5-0-125-en.exe - Norton 360 kis2012_12.0.0.374a-2488en_us.exe - Kaspersky Internet Security 2012 Setup (12.0.0.374a $ {} ARG_BUILD_IDENTIFICATION.) cispro_30day_installer_1150_8d.exe - Comodo Internet Security setup.exe - Kaspersky Internet Security 2012 [12.0.0.374.0.732.0] symccis.dll - SymCCIS

Contacts