manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe 18.1.0.37

Të paraqesë emrin: nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe
Madhësia e dokumentit: 98.95 mb.
Date: 30.08.2016 07:59
Virus scan:

shkarko

98.95 mb.

Përshkrim: Norton AntiVirus
Të paraqesë versionin: 18.1.0.37
Emri i brendshëm: Norton AntiVirus
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (c) 1997-2010 Symantec Corporation
Filename origjinale: NAV-OEM.exe
Emri i produktit: Norton AntiVirus

Emri Site: www.clickonf5.org
Shkarko url: http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/18.1/NAV_18.1.0.37_MS_LOEM_MRF1325A_5452.exe
Url prind: http://www.clickonf5.org/7363/download-free-norton-internet-security-antivirus-2011/
Titulli prind: Shkarko Pa pagesë Norton Internet Security 2011 dhe Norton programe antivirus 2011 Beta

nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe shkarkime: 5
shkarko, 98.95 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe - Norton 360 nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe - Norton Internet Security n360-tw-18-5-0-125-en.exe - Norton 360 setup.exe - Abacre Antivirus Setup nis-tw-30-19-1-0-28-en.exe - Norton Internet Security avast_premier_antivirus_setup_offline.exe - avast! Antivirus Installer avast_free_antivirus_setup_offline.exe - avast! Antivirus Installer avast_pro_antivirus_setup_offline.exe - avast! Antivirus Installer avast_internet_security_setup_offline.exe - avast! Antivirus Installer

Contacts