manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe 4.0.0.127

Të paraqesë emrin: n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe
Madhësia e dokumentit: 138.76 mb.
Date: 01.09.2016 02:50
Virus scan:

shkarko

138.76 mb.

Përshkrim: Norton 360
Të paraqesë versionin: 4.0.0.127
Emri i brendshëm: Norton 360
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (c) 1997-2009 Symantec Corporation
Filename origjinale: N360-OEM.exe
Emri i produktit: Norton 360

Emri Site: www.clickonf5.org
Shkarko url: http://buy-download.norton.com/a....0_Build_127_OEM90_Microsoft.exe
Url prind: http://www.clickonf5.org/softwar...us-internet-security-90days/9114
Titulli prind: Lidhje e drejtpërdrejtë për të shkarkuar Norton Antivirus 2011 dhe Norton Internet Security 2011 90 ditë gjyq abonim të lirë

n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


n360_2010_4.0_build_127_oem90_microsoft.exe shkarkime: 2
shkarko, 138.76 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
n360-tw-18-5-0-125-en.exe - Norton 360 instui.dll - DING Setup nav_18.1.0.37_ms_loem_mrf1325a_5452.exe - Norton AntiVirus nis_18.1.0.37_ing_direct_loem_mrf1321a_5578.exe - Norton Internet Security axis360setup_1_0_12.exe - Setup Launcher Unicode srshp360.dll - COM objekt zbatimin SRS kufje 360 srshp64.dll - COM objekt zbatimin SRS kufje 360 srshp360.dll - COM objekt zbatimin SRS kufje 360 nis-tw-30-19-1-0-28-en.exe - Norton Internet Security

Contacts