manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

msvcp140.dll 14.00.23026.0 built by: WCSETUP

Të paraqesë emrin: msvcp140.dll
Madhësia e dokumentit: 0.42 mb.
Date: 26.06.2015 08:34
Virus scan:

shkarko

0.42 mb.

Përshkrim: Microsoft® C Runtime Library
Të paraqesë versionin: 14.00.23026.0 built by: WCSETUP
Emri i brendshëm: msvcp140.dll
Drejtën e autorit ligjore: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
Filename origjinale: msvcp140.dll
Emri i produktit: Microsoft® Visual Studio® 2015
Version i produktit: 14.00.23026.0

Emri Site: www.inaes.gob.mx
Shkarko url: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe
Url prind: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/
Titulli prind: Indeksi i / Transparencës / Mujeres
Fotografi prind: prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe

msvcp140.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim msvcp140.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje msvcp140.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë msvcp140.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi msvcp140.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


msvcp140.dll shkarkime: 4
shkarko, 0.42 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
vcruntime140.dll - Microsoft® C Runtime Library vcruntime140.dll - Microsoft® C Runtime Library msvcp140.dll - Microsoft® C Runtime Library vcruntime140.dll - Microsoft® C Runtime Library vcruntime140.dll - Microsoft® C Runtime Library msvcp140.dll - Microsoft® C Runtime Library msvcp140.dll - Microsoft® C Runtime Library concrt140.dll - Microsoft® konkurrencën Runtime Library vcruntime140.dll - Microsoft® C Runtime Library

Contacts