manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

mpengine.dll 1.0.3.9

Të paraqesë emrin: mpengine.dll
Madhësia e dokumentit: 1.69 mb.
Date: 18.12.2014 19:29
Virus scan:

shkarko

1.69 mb.

Përshkrim: Malware Protection Engine
Të paraqesë versionin: 1.0.3.9
Emri i brendshëm: mpEngine.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2014 Reason Software Company Inc.
Filename origjinale: mpEngine.dll
Emri i produktit: Malware Protection
Comments: Malware Protection Engine

Emri Site: www.herdprotect.com
Shkarko url: http://www.herdprotect.com/installers/herdProtectScan_Setup.exe
Url prind: http://www.herdprotect.com/downloads.aspx
Titulli prind: Shkarko herdProtect - Pa pagesë Platforma Anti-Malware
Fotografi prind: herdProtectScan_Setup.exe

mpengine.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim mpengine.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje mpengine.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë mpengine.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi mpengine.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


mpengine.dll shkarkime: 0
shkarko, 1.69 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
mpenginehelper.exe - Mbrojtja Malware Engine Helper mpcmdrun.exe - Komanda Microsoft Malware Protection Line Utility mpcmdrun.exe - Komanda Microsoft Malware Protection Line Utility mpclient.dll - Interface Klienti mptpmatt.dll - Vertetim TPM mpsvc.dll - Module të shërbimit mpoav.dll - IOfficeAntiVirus Module mptpmatt.dll - Vertetim TPM mpclient.dll - Interface Klienti

Contacts