manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

microsoft.win32.taskscheduler.dll 1.6.1.0

Të paraqesë emrin: microsoft.win32.taskscheduler.dll
Madhësia e dokumentit: 0.12 mb.
Date: 04.05.2011 21:18
Virus scan:

shkarko

0.12 mb.

Përshkrim: Task Scheduler këmishë
Të paraqesë versionin: 1.6.1.0
Emri i brendshëm: Microsoft.Win32.TaskScheduler.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2011
Filename origjinale: Microsoft.Win32.TaskScheduler.dll
Emri i produktit: TaskService

Emri Site: www.herdprotect.com
Shkarko url: http://www.herdprotect.com/installers/herdProtectScan_Setup.exe
Url prind: http://www.herdprotect.com/downloads.aspx
Titulli prind: Shkarko herdProtect - Pa pagesë Platforma Anti-Malware
Fotografi prind: herdProtectScan_Setup.exe

microsoft.win32.taskscheduler.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim microsoft.win32.taskscheduler.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje microsoft.win32.taskscheduler.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë microsoft.win32.taskscheduler.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi microsoft.win32.taskscheduler.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


microsoft.win32.taskscheduler.dll shkarkime: 1
shkarko, 0.12 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
microsoft.win32.taskscheduler.dll - Task Scheduler këmishë microsoft.win32.taskscheduler.dll - Task Scheduler këmishë at3setup.exe - AutoTask 2000 setup.exe - AutoTask 2000 coretasku.exe - Core FTP Task Scheduler advscheduler.exe - Veprimet Wix Custom taskscheduler.dll - Task Scheduler Class Library file_iisexpresshelper.dll - f_microsoft.web.administration.dll -

Contacts