manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

libglesv2.dll 2.1.0.b3844843dd41

Të paraqesë emrin: libglesv2.dll
Madhësia e dokumentit: 2.81 mb.
Date: 31.03.2017 14:10
Virus scan:

shkarko

2.81 mb.

Përshkrim: ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library
Të paraqesë versionin: 2.1.0.b3844843dd41
Emri i brendshëm: libGLESv2
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (C) 2015 Google Inc.
Filename origjinale: libGLESv2.dll
Emri i produktit: ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library
Comments: Ndërtimi i datës: 2016-01-27 23:08:35 +0000
Ndërtuar Private: 2.1.0.b3844843dd41

Emri Site: www.inaes.gob.mx
Shkarko url: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe
Url prind: http://www.inaes.gob.mx/Transparencia/Mujeres/
Titulli prind: Indeksi i / Transparencës / Mujeres
Fotografi prind: prezi-windows. Proceso de Evaluación.exe

libglesv2.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim libglesv2.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje libglesv2.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë libglesv2.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi libglesv2.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


libglesv2.dll shkarkime: 0
shkarko, 2.81 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library libglesv2.dll - ANGLE libGLESv2 Dynamic Link Library

Contacts