manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

lesiones2016.exe 1.00

Të paraqesë emrin: lesiones2016.exe
Madhësia e dokumentit: 1.49 mb.
Date: 18.12.2015 02:54
Virus scan:

shkarko

1.49 mb.

Të paraqesë versionin: 1.00
Emri i brendshëm: LESIONES2016
Filename origjinale: LESIONES2016.exe
Emri i produktit: SISTEMA AUTOMБTICO DE EGRESOS HOSPITALARIOS
Comments: REDISEIGADO POR ING. WENDY GARCIA ALBARRAN

Emri Site: www.quintanaroo.gob.mx
Shkarko url: http://salud.qroo.gob.mx/portal/...Aplicación 2016/LESIONES2016.zip
Url prind: http://www.quintanaroo.gob.mx/sesa/subsistemas-hospitalarios-2016
Titulli prind: Subsistemas Hospitalarios 2016 | QRoo.gob.mx
Fotografi prind: LESIONES2016.zip

lesiones2016.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim lesiones2016.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje lesiones2016.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë lesiones2016.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi lesiones2016.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


lesiones2016.exe shkarkime: 0
shkarko, 1.49 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
urgencias2016.exe - saeh2016.exe - sieem_setup.exe - Sistemi i Informacionit për Zgjedhjet në Republikën Federale të Miçakut 20 instaladorsua346.exe - Setup Launcher Unicode advpack.dll - ADVPACK pscript5.dll - Controlador de Impresora PostScript mdac_typ_60es.exe - Win32 Kabineti Self-Extractor ps5ui.dll - Interfaz de Usuario del controlador PostScript mdac_typ.exe - Programma di autoestrazione di fotografi CAB Win32

Contacts