manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

kiessetup.exe 2.5.3.13052_10

Të paraqesë emrin: kiessetup.exe
Madhësia e dokumentit: 66.22 mb.
Date: 24.09.2016 14:06
Virus scan:

shkarko

66.22 mb.

Përshkrim: Samsung KIES Installer 2.0
Të paraqesë versionin: 2.5.3.13052_10
Emri i brendshëm: Setup
Drejtën e autorit ligjore: Samsung Electronic Ltd.
Filename origjinale: Setup.exe
Emri i produktit: Samsung Kies

Emri Site: www.pavtube.com
Shkarko url: http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201306/20130612104232657/KiesSetup.exe
Url prind: http://www.pavtube.com/guide/conncet-transfer-video-files-to-galaxy-tab-using-kies.html
Titulli prind: Sync video dhe filma nga kompjuteri për Samsung Galaxy Tab Workflow

kiessetup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim kiessetup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje kiessetup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë kiessetup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi kiessetup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


kiessetup.exe shkarkime: 9
shkarko, 66.22 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
blu-rayripper_setup.exe - Pavtube BDMagic Setup dotnetcustact.dll - Veprimi Custom që ekzekuton komponentët installer specifikuara në kuvendet. dotnetcustact64.dll - Veprimi Custom që ekzekuton komponentët installer specifikuara në kuvendet. uires.dll - Moduli i Burimeve i Avancuar Installer analytics.dll - Analytics modul i Avancuar Installer softwaredetector.dll - Veprimi Custom se sendet e nevojshme nga kushtet e paracaktuara të fillojë të kërkuar. binary.softwaredetector.dll - Veprimi Custom se sendet e nevojshme nga kushtet e paracaktuara të fillojë të kërkuar. binary.xmlcfg.dll - Veprimi Custom që kryen XML fotografi të reja gjatë instalimit xmlcfg.dll - Veprimi Custom që kryen XML fotografi të reja gjatë instalimit

Contacts