manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe

Të paraqesë emrin: install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe
Madhësia e dokumentit: 1.15 mb.
Date: 20.09.2016 20:19
Virus scan:

shkarko

1.15 mb.

Përshkrim: Math Games Level 1 Setup

Emri Site: www.softgrab.com
Shkarko url: http://www.quiz-tree.com/Install_Quiz-Tree_Math_Games_Level_1_10.exe
Url prind: http://www.softgrab.com/Education/Mathematics/download/Math_Games_Level_1-download-8893.html
Titulli prind: Math Games Niveli 1 1.0 Pa pagesë Shkarko - Math Games Niveli 1 - Mëso matematikë themelore me robot miqësore.

install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


install_quiz-tree_math_games_level_1_10.exe shkarkime: 9
shkarko, 1.15 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
setupmathcards.exe - Setup Math Cards vlerësimit setup.exe - Avancuar Niveli Security Setup accord.math.dll - Accord.Math aforge.math.dll - AForge.Math libmmd.dll - Biblioteka Math për Intel (r) Hartuesit (thread-të sigurt) libmmd.dll - Biblioteka Math për Intel (r) Hartuesit (thread-të sigurt) konny3_driver.exe - 7z SFX kobj_t_l.dll - kobj_j_l.dll -

Contacts