manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

inpout32.dll 1, 5, 0, 0

Të paraqesë emrin: inpout32.dll
Madhësia e dokumentit: 0.09 mb.
Date: 19.05.2012 05:39
Virus scan:

shkarko

0.09 mb.

Përshkrim: inpout32 / 64
Të paraqesë versionin: 1, 5, 0, 0
Emri i brendshëm: inpout32
Drejtën e autorit ligjore: Freeware
Filename origjinale: inpout32.dll
Emri i produktit: inpout32
Marka ligjore: Copyright © 2008-2011 Highresolution Enterprises. Portions Copyr
Comments: Përfshin Shoferët e nënshkruara x64 për pajtueshmërinë Vista.

Emri Site: www.jaggedbladegames.com
Shkarko url: http://www.terragame.com/files/oregon-trail-deluxe.zip
Url prind: http://www.jaggedbladegames.com/links/game-sites/pc-games-and-software-reviews.html
Titulli prind: Popular Games Collection për PC.
Fotografi prind: oregon-trail-deluxe.zip

inpout32.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim inpout32.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje inpout32.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë inpout32.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi inpout32.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


inpout32.dll shkarkime: 3
shkarko, 0.09 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
inpout32.dll - inpout32

Contacts