manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

icytower_install.bundle.exe

Të paraqesë emrin: icytower_install.bundle.exe
Madhësia e dokumentit: 4.16 mb.
Date: 08.09.2016 23:27
Virus scan:

shkarko

4.16 mb.

Përshkrim: Icy Tower v1.5.1 Setup
Drejtën e autorit ligjore: Free Lunch Design
Emri i produktit: Icy Tower v1.5.1

Emri Site: unchecky.userecho.com
Shkarko url: http://icytower.muskedunderinter.netdna-cdn.com/icytower_install.BUNDLE.exe
Url prind: http://unchecky.userecho.com/topic/476184
Titulli prind: Installer për lojëra nga Lirë Dreka Dizajn - kulla e akullt / Forum General / Unchecky

icytower_install.bundle.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim icytower_install.bundle.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje icytower_install.bundle.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë icytower_install.bundle.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi icytower_install.bundle.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


icytower_install.bundle.exe shkarkime: 96
shkarko, 4.16 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
setup.exe - 1st Paris Pa pagesë Puzzle Game # 1 Setup api_2.11.2-lite-setup.exe - Setup Factory 6.0 Setup Launcher setuprms.exe - Setup Factory Setup lëshimi setuparendaeng.exe - Setup Factory Setup lëshimi hotphone.exe - Setup Specialist Setup setuppayments.exe - Setup Factory Setup lëshimi hotphone.exe - Setup Specialist Setup winsetup.exe - AGS lojë Setup jelly_setup.exe - Aplikimi Setup

Contacts