manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

iconv.dll 1.9

Të paraqesë emrin: iconv.dll
Madhësia e dokumentit: 0.85 mb.
Date: 31.12.2010 07:34
Virus scan:

shkarko

0.85 mb.

Përshkrim: LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP dhe Windows 95/98 / ME
Të paraqesë versionin: 1.9
Emri i brendshëm: iconv.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (C) 1999-2003
Filename origjinale: iconv.dll
Emri i produktit: libiconv: character set conversion library

Emri Site: www.codecs.com
Shkarko url: http://www.codecs.com/download_s...f84528aaf&s=955&r=&f=shotcut.htm
Url prind: http://blog.recoverlostpassword.com/tag/recover-excel-password
Titulli prind: shërohen fjalëkalimin excel | All In One Password Rimëkëmbjes zgjidhje
Fotografi prind: hotcut-win32-150811.exe

iconv.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim iconv.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje iconv.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë iconv.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi iconv.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


iconv.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.85 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 5 lidhje
libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME libiconv-2.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Windows 95/98 / ME iconv.dll - LGPLed libiconv për Windows NT / 2000 / XP / Vista dhe Windows 95/98 / ME

Contacts