manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

herdprotectscan_portable.exe 1.0.3.9

Të paraqesë emrin: herdprotectscan_portable.exe
Madhësia e dokumentit: 2.7 mb.
Date: 14.09.2016 12:01
Virus scan:

shkarko

2.7 mb.

Përshkrim: herdProtect Anti-Malware Scanner (Portable Edition)
Të paraqesë versionin: 1.0.3.9
Drejtën e autorit ligjore: Copyright Reason Company Software Inc.
Emri i produktit: herdProtect Anti-Malware Scanner Portable Edition
Marka ligjore: herdProtect is a Trademark of Reason Company Software Inc.
Comments: Scanner herdProtect Anti-Malware (www.herdProtect.com)

Emri Site: www.herdprotect.com
Shkarko url: http://www.herdprotect.com/installers/herdProtectScan_Portable.exe
Url prind: http://www.herdprotect.com/downloads.aspx
Titulli prind: Shkarko herdProtect - Pa pagesë Platforma Anti-Malware

herdprotectscan_portable.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim herdprotectscan_portable.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje herdprotectscan_portable.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë herdprotectscan_portable.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi herdprotectscan_portable.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


herdprotectscan_portable.exe shkarkime: 9
shkarko, 2.7 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
herdprotectscan_setup.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner herdprotectscan.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner herdprotectscancmd.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner mpenginehelper.exe - Mbrojtja Malware Engine Helper mpengine.dll - Malware Protection Engine eset_t1079332298788845t_.exe - Facebook Malware Scanner microsoft.win32.taskscheduler.dll - Task Scheduler këmishë system.data.sqlite.dll - System.Data.SQLite Interop Kuvendi msisoftantimalwaresetup_10742346.exe - Emsisoft Anti-Malware Setup

Contacts