manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

herdprotectscan.exe 1.0.3.9

Të paraqesë emrin: herdprotectscan.exe
Madhësia e dokumentit: 1.01 mb.
Date: 18.12.2014 19:29
Virus scan:

shkarko

1.01 mb.

Përshkrim: herdProtect Anti-Malware Scanner
Të paraqesë versionin: 1.0.3.9
Emri i brendshëm: herdProtectScan.exe
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2014 Reason Software Company Inc.
Filename origjinale: herdProtectScan.exe
Emri i produktit: herdProtect
Marka ligjore: herdProtect® is a registered trademark of Reason Software Compan
Comments: herdProtect Anti-Malware Scanner

Emri Site: www.herdprotect.com
Shkarko url: http://www.herdprotect.com/installers/herdProtectScan_Setup.exe
Url prind: http://www.herdprotect.com/downloads.aspx
Titulli prind: Shkarko herdProtect - Pa pagesë Platforma Anti-Malware
Fotografi prind: herdProtectScan_Setup.exe

herdprotectscan.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim herdprotectscan.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje herdprotectscan.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë herdprotectscan.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi herdprotectscan.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


herdprotectscan.exe shkarkime: 6
shkarko, 1.01 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
herdprotectscancmd.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner herdprotectscan_setup.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner herdprotectscan_portable.exe - herdProtect Anti-Malware Scanner (Portable Edition) mpenginehelper.exe - Mbrojtja Malware Engine Helper mpengine.dll - Malware Protection Engine microsoft.win32.taskscheduler.dll - Task Scheduler këmishë system.data.sqlite.dll - System.Data.SQLite Interop Kuvendi eset_t1079332298788845t_.exe - Facebook Malware Scanner msisoftantimalwaresetup_10742346.exe - Emsisoft Anti-Malware Setup

Contacts