manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

gesplayersetup.exe 2.9.4.161

Të paraqesë emrin: gesplayersetup.exe
Madhësia e dokumentit: 1.1 mb.
Date: 06.04.2017 22:06
Virus scan:

shkarko

1.1 mb.

Përshkrim: Setup GES Player
Të paraqesë versionin: 2.9.4.161
Drejtën e autorit ligjore: Copyright© 2005-2017 by Koji
Emri i produktit: Ges Player

Emri Site: shirosai.web.fc2.com
Shkarko url: http://hp.vector.co.jp/authors/VA040722/download/GesPlayerSetup.exe
Url prind: http://shirosai.web.fc2.com/gesplayer/download-exe.html
Titulli prind: ダ ウ ン ロ ー ド - Ges Player イ ン ス ト ー ラ 版

gesplayersetup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim gesplayersetup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje gesplayersetup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë gesplayersetup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi gesplayersetup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


gesplayersetup.exe shkarkime: 7
shkarko, 1.1 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
gesplayer.exe - GES Player iptvplayer-setup.exe - Setup IP-TV Player ofilterplayer.exe - Ofilter Setup Player anyflvplayer_setup.exe - HTML5 Video Player Setup iptvplayer.exe - IP-TV Player winplayersetupru.exe - Setup Windows Player mp3morpher_aff.exe - AV MP3 Player-Morpher 4.0 av mp3 player-morpher.exe - AV MP3 Player-Morpher 4.0 flash9.ocx - Adobe Flash Player 9.0 R16

Contacts