manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

freefacebookvideodownloader.exe 1.9.7.1

Të paraqesë emrin: freefacebookvideodownloader.exe
Madhësia e dokumentit: 15.16 mb.
Date: 15.09.2016 05:13
Virus scan:

shkarko

15.16 mb.

Përshkrim: Pa pagesë Setup Facebook Video Downloader
Të paraqesë versionin: 1.9.7.1
Drejtën e autorit ligjore: AVGO Inc.
Emri i produktit: Free Facebook Video Downloader

Emri Site: www.avgo.com
Shkarko url: http://www.avgo.com/download/FreeFacebookVideoDownloader.exe
Url prind: http://www.avgo.com/free-facebook-video-downloader.php
Titulli prind: Pa Facebook Video Downloader - Shkarko Facebook Video - AVGO

freefacebookvideodownloader.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim freefacebookvideodownloader.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje freefacebookvideodownloader.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë freefacebookvideodownloader.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi freefacebookvideodownloader.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


freefacebookvideodownloader.exe shkarkime: 16
shkarko, 15.16 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
xydownloader_full2061.exe - XYDownloader Setup aoavideodownloader.exe - AoA Video Downloader Setup aoavideodownloader.exe - AoA Video Downloader Setup orbitdownloadersetup.exe - Orbit Downloader përbërje freevideodownloader.exe - AVGO Pa pagesë Video Downloader Setup aoavideodownloader.exe - Downloader Video download.exe - Paraqesë Downloader (Demo Version) freedailymotiondownloader.exe - Pa pagesë Setup Dailymotion Downloader downloader.exe - Downloader Setup

Contacts