manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

fives-setup.exe 3.1.3.37

Të paraqesë emrin: fives-setup.exe
Madhësia e dokumentit: 1.72 mb.
Date: 21.09.2016 00:08
Virus scan:

shkarko

1.72 mb.

Përshkrim: SadMan Software Fives and Threes Setup Program
Të paraqesë versionin: 3.1.3.37
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2000-2013 SadMan Software
Emri i produktit: SadMan Software Fives and Threes
Version i produktit: 3.1

Emri Site: www.downloadrage.com
Shkarko url: http://www.sadmansoftware.com/fivesandthrees/fives-setup.exe
Url prind: http://www.downloadrage.com/download-fives-and-threes-free.aspx
Titulli prind: Shkarko Five dhe threes - Një domino lojë në rrjet për deri në katër lojtarë.

fives-setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim fives-setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje fives-setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë fives-setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi fives-setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


fives-setup.exe shkarkime: 1
shkarko, 1.72 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
setup.exe - Programi Setup pprotect2.exe - Program Protector Setup setup.exe - Programi Setup setup.exe - Programi Setup setup.exe - Programi Setup drpusetupcreatordemo.exe - Aplikacion uninstal.exe - Uninstall program uninstal.exe - Uninstall program sqldesigner.exe - Visual SQL-Designer program setup

Contacts