manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

filmora-win-br_full2204.exe 1, 3, 2, 0

Të paraqesë emrin: filmora-win-br_full2204.exe
Madhësia e dokumentit: 1.15 mb.
Date: 13.09.2016 08:52
Virus scan:

shkarko

1.15 mb.

Përshkrim: Wondershare App Express
Të paraqesë versionin: 1, 3, 2, 0
Emri i brendshëm: NFWCHK.exe
Drejtën e autorit ligjore: Copyright 2015 Wondershare Corporation
Filename origjinale: NFWCHK.exe
Emri i produktit: Wondershare App Express

Emri Site: www.iskysoft.com
Shkarko url: http://download.iskysoft.com/filmora-win-br_full2204.exe
Url prind: https://www.iskysoft.com/br/filmora-video-editor-windows.html
Titulli prind: Filmora Video Editor - Edite Video pa Windows PC facilmente e rapidamente

filmora-win-br_full2204.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim filmora-win-br_full2204.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje filmora-win-br_full2204.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë filmora-win-br_full2204.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi filmora-win-br_full2204.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


filmora-win-br_full2204.exe shkarkime: 1
shkarko, 1.15 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
filmora-win-de_full2200.exe - Wondershare App Express data-eraser_full2175.exe - Wondershare App Express imusic-win-es_full2404.exe - Wondershare App Express imusic-win-fr_full2402.exe - Wondershare App Express filmora-win-fr_full2198.exe - Wondershare App Express filmora-win-es_full2173.exe - Wondershare App Express itube-studio_full1169.exe - Wondershare App Express video-editor_full715.exe - Wondershare App Express imusic-win-br_full2405.exe - Wondershare App Express

Contacts