manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

fastpictureviewer.it.dll 1.9 (Build 358)

Të paraqesë emrin: fastpictureviewer.it.dll
Madhësia e dokumentit: 0.12 mb.
Date: 15.08.2016 03:06
Virus scan:

shkarko

0.12 mb.

Përshkrim: Risorse Localizzate (Pietro Bonarrigo)
Të paraqesë versionin: 1.9 (Build 358)
Emri i brendshëm: FastPictureViewer.IT.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2016 Axel Rietschin. All Rights Reserved.
Filename origjinale: FastPictureViewer.IT.dll
Emri i produktit: FastPictureViewer (http://www.fastpictureviewer.com)
Comments: Ideato da Axel Rietschin
Version i produktit: 1.9.358.0

Emri Site: www.fastpictureviewer.com
Shkarko url: http://cdn.fastpictureviewer.com/bin/FastPictureViewer64.msi?v=201608152
Url prind: http://www.fastpictureviewer.com/downloads/
Titulli prind: FastPictureViewer Professional | Shkarko Faqe
Fotografi prind: FastPictureViewer64.msi

fastpictureviewer.it.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim fastpictureviewer.it.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje fastpictureviewer.it.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë fastpictureviewer.it.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi fastpictureviewer.it.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


fastpictureviewer.it.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.12 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 4 lidhje
fastpictureviewer.it.dll - Risorse Localizzate (Pietro Bonarrigo) fastpictureviewer.plugin.autogrouping.dll - FastPictureViewer Time & Location Auto-Grupimi Plugin fastpictureviewer.plugin.autogrouping.dll - FastPictureViewer Time & Location Auto-Grupimi Plugin fastpictureviewer.plugin.fileutilities.dll - FastPictureViewer dokumentit Utilities Batch Processing Plug-In fastpictureviewer.plugin.iptceditor.spellchecker.dll - FastPictureViewer IPTC Editor Plugin Spell Checker fastpictureviewer.plugin.saveas.dll - FastPictureViewer Simple dokumentit Export (Save As ...) Plugin fastpictureviewer.publishing.plugin.localstorage.dll - FastPictureViewer Eksporti në Storage lokale ose Komponenti Device fastpictureviewer.publishing.plugin.localstorage.dll - FastPictureViewer Eksporti në Storage lokale ose Komponenti Device fastpictureviewer.plugin.saveas.dll - FastPictureViewer Simple dokumentit Export (Save As ...) Plugin

Contacts