manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

encrypt.exe

Të paraqesë emrin: encrypt.exe
Madhësia e dokumentit: 0.88 mb.
Date: 25.09.2016 11:33
Virus scan:

shkarko

0.88 mb.

Përshkrim: Foto dhe Video mbrojtur Setup Trial
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2004-Present SoftDD All Rights Reserved
Emri i produktit: Picture and Video Protect Trial

Emri Site: www.softgrab.com
Shkarko url: http://www.justtext.com/files/encrypt.exe
Url prind: http://www.softgrab.com/Security...Video_Encrypt-download-6062.html
Titulli prind: Picture and Video Encrypt 2.03b Free Download - Picture and Video Encrypt - Prevent access to your videos and pictures.

encrypt.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim encrypt.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje encrypt.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë encrypt.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi encrypt.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


encrypt.exe shkarkime: 1
shkarko, 0.88 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
bkmtrial.exe - Setup BackupMate Trial trialbikesetup.exe - Trial Bike Ultra Setup videosnapshotsen.exe - Video Snapshots Setup Genius csxgraphtrial.exe - csXGraph (Trial) Setup csximagetrial.exe - csXImage (Trial) Setup twaincontrolxtrial.exe - TwainControlX (Trial) Setup uiftrial.exe - UIFriend Trial 2.3.1 Setup repton2trialsetup.exe - Repton 2 - Version Trial Setup repton1trialsetup.exe - Repton 1 - Version Trial Setup

Contacts