manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

dvdaid_setup.exe 4.8.6.6

Të paraqesë emrin: dvdaid_setup.exe
Madhësia e dokumentit: 35.21 mb.
Date: 20.09.2016 08:49
Virus scan:

shkarko

35.21 mb.

Përshkrim: Pavtube DVDAid Setup
Të paraqesë versionin: 4.8.6.6
Drejtën e autorit ligjore: Copyright 2007-2015 Pavtube Studio.
Emri i produktit: Pavtube DVDAid

Emri Site: www.pavtube.com
Shkarko url: http://www.multipelife.com/download/dvdaid/dvdaid_setup.exe
Url prind: http://www.pavtube.com/blu-ray-video-converter-ultimate/
Titulli prind: Pavtube Video Converter Ultimate - All-përfshirëse HD Videos, Blu-ray DVD Movie Backup dhe Converter Toolbox

dvdaid_setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim dvdaid_setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje dvdaid_setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë dvdaid_setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi dvdaid_setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


dvdaid_setup.exe shkarkime: 1
shkarko, 35.21 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
bdmagic_setup.exe - Pavtube BDMagic Setup bytecopy_setup.exe - Pavtube ByteCopy Setup chewtune_setup.exe - Pavtube ChewTune Setup videoconverter_setup.exe - Pavtube Video Converter Setup bytecopy_setup.exe - Pavtube ByteCopy Setup blu-rayripper_setup.exe - Pavtube BDMagic Setup video_converter_ultimate_setup.exe - Pavtube Video Converter Ultimate Setup hdvideoconverter_setup.exe - Pavtube HD Video Converter Setup mxfmultimixer_setup.exe - Pavtube MXF MultiMixer Setup

Contacts