manydlls.org


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

downloader.exe 0.1.0.31

Të paraqesë emrin: downloader.exe
Madhësia e dokumentit: 0.17 mb.
Date: 13.04.2016 13:46
Virus scan:

shkarko

0.17 mb.

Përshkrim: Downloader Setup
Të paraqesë versionin: 0.1.0.31
Emri i brendshëm: download
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (C) 2015 Yandex LLC
Filename origjinale: downloader.exe
Emri i produktit: Setup Downloader

Emri Site: unchecky.userecho.com
Shkarko url: http://download.windowscleaner.ru/WinCleanerSetup.exe
Url prind: http://unchecky.userecho.com/topics/458-ne-snimaet-galochki-s-windows-cleaner/
Titulli prind: Не снимает галочки с e Windows Cleaner / Forum General / Unchecky
Fotografi prind: WinCleanerSetup.exe

downloader.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim downloader.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje downloader.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë downloader.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi downloader.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


downloader.exe shkarkime: 1
shkarko, 0.17 mb.

Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
downloader.exe - Downloader Setup downloader.exe - Downloader Setup glaztv-setup.exe - Downloader Setup yandex_downloader.exe - Downloader Setup orbitdownloadersetup.exe - Orbit Downloader përbërje download.exe - Paraqesë Downloader (Demo Version) filedownloader.exe - Aurigma dokumentit Downloader 7.0.9 Setup downloader.exe - Downloader Setup freedailymotiondownloader.exe - Pa pagesë Setup Dailymotion Downloader

Contacts